DISCOGRAFIA: Cornucòpia: Nou disc de GRALLAIORGUE

Primer treball discogràfic de música per a gralla i orgue. Us presentem el primer treball discogràfic de música per a gralla i orgue, una combinació insòlita que us sorprendrà, més enllà de la potència sonora, en fer-vos descobrir una gran versatilitat i riquesa de matisos.

La unió d’aquests dos instruments parteix de la voluntat d’explorar, amb imaginació, ambició i rigor, nous camins per a aquesta formació amb l’objectiu de consolidar un repertori propi.




Compreu el disc  >>>>>AQUÍ<<<<<

Font: www.grallaiorgue.cat Text de presentación de la web.


"Us presentem el primer treball discogràfic de música per a gralla i orgue, una combinació insòlita que us sorprendrà, més enllà de la potència sonora, en fer-vos descobrir una gran versatilitat i riquesa de matisos. La unió d’aquests dos instruments parteix de la voluntat d’explorar, amb imaginació, ambició i rigor, nous camins per a aquesta formació amb l’objectiu de consolidar un repertori propi. S’inspira en les arrels i la tradició de cada instrument: La gralla, protagonista de la música festiva i de carrer, beu de la tradició popular i al costat de l’orgue afronta un nou repte tècnic i interpretatiu. L’orgue, lligat a la tradició culta i litúrgica, esperonat per la gralla, mostra la seva vessant més popular, tal com havia fet en les llibertats d’orgue.

Com els fruits de la Cornucòpia -el corn de l’abundància- hem procurat proveir d’un repertori singular de fonts i estils diversos: obres sobre melodies populars o composicions de nova creació; adaptacions d’obres per a instruments propers o encàrrecs a compositors catalans actuals; des de la música contemporània fins al jazz, la música tradicional o la cobla.Des dels inicis, el 2010 hem anat consolidant una trajectòria estable que ens ha portat a oferir concerts arreu de Catalunya:  Catedrals de Barcelona i Tarragona, Festival Tradicionàrius a Santa Maria de Gràcia, Festival Internacional d’Orgue d’Igualada, Monestir de Montserrat o El Vendrell, entre d’altres, on hem estrenat moltes de les obres que formen el nostre repertori."


No hay comentarios:

Publicar un comentario